Meet the team

Deze mensen maken ALL CAPS Rotterdam mede mogelijk

Dave Vanderheijden

General Director

Dave Vanderheijden is geboren in Heerlen waar hij tijdens zijn jeugd al viel voor hiphop. Omdat er in zijn ogen veel te weinig verslag werd gedaan van wat toen nog een subcultuur was, richtte hij in 1999 de website hiphopinjesmoel.com op. Daaruit kwam al snel Stichting HIJS voort, dat vanuit het hoofdkwartier in Rotterdam de Nederlandse straatcultuur stimuleert. Naast die site bestiert de stichting inmiddels platforms als street art-productiehuis Rewriters010 en het street art festival ALL CAPS in Rotterdam. In zijn vrije tijd eet Dave vlaai en rent hij marathons, maar niet tegelijk.

Email: dave@all-caps.nl

Daniel Claessens

Creative Director en vertrouwenspersoon

Daniel Claessens groeide op in Bergen op Zoom, waarna hij naar Rotterdam verhuisde voor zijn studie Bouwkunde. Hij kwam terecht in een gemixte groep mensen waarbij de nationaliteit niet meer uitmaakte; iedereen was gewoon Rotterdammer. Precies dat maakte dat hij zich thuis voelde in de havenstad die hij sindsdien nooit meer verlaten heeft. Daniel is bovendien een veteraan met de spuitbus, en zijn ervaring en kennis van de graffiti-wereld maakte hem de aangewezen persoon de artistieke leiding van street art platform en productiehuis Rewriters010 op zich te nemen. Die lijn trekt hij sinds 2018 ook door naar ALL CAPS. Met sublieme can control, natuurlijk.

Email: daniel@all-caps.nl

Nanne Boere

Premium hosselaar

Nanne is sinds 2012 actief in de graffiti- en street art-scene. Hij groeide op in Woerden, maar toen hij zes jaar geleden in Den haag kwam wonen kreeg hij de kans om tijdens zijn studie stage te lopen bij Stichting Aight. Daar leerde hij welke dope dingen je allemaal kunt doen met street art en graffiti. Inmiddels is hij afgestudeerd en opgeklommen tot event coördinator bij The Hague Street Art, onderdeel van dezelfde stichting.

Email: nanne@all-caps.nl

Katherina Doxiadis

Hoofd Productie en vertrouwenspersoon

Vergunningen aanvragen, veiligheidsplannen opstellen, om de tafel zitten met iedereen van de brandweer tot de politie tot de gemeente, en ondertussen ook nog weten welke materialen wanneer geproduceerd moeten worden, hoeveel stekkerdozen er precies achter de schermenen nodig zijn en wie er allergisch is voor noten, of juist alleen maar noten eten mag. Het is allemaal nog maar een fractie van waar Kath mee bezig als hoofd productie. Wij weten ook niet hoe ze het allemaal doet, maar dát ze het doet, daar zijn we verrekte blij mee.

Email: kath@all-caps.nl

Saskia van Leeuwen

Vrijwilligerscoördinator en Assistent Productie

Saskia draagt in Team ALL CAPS zorg voor de foodtrucks, de opbouw van het festival en het vrijwilligersteam. En als er tussen al die werkzaamheden eens een aantal vrije dagen opduiken in haar agenda, probeert ze die het liefst te vullen met een tripje naar het buitenland. Daar gaat ze het liefst op zoek naar de bergen of de zee. Vanaf 2021 gaat deze Leidse reizen en werk combineren, want vanaf dan kun je haar tegenkomen in haar eigen reizende hostel, namelijk ‘La Karavana’, een Engelse dubbeldekker-bus!

Email: saskia@all-caps.nl

Bowie van Loon

Hoofd Social Media en Copywriting

Als hij niet onderweg is om als freelance muziekjournalist mooie verhalen aan te horen, is hij ze aan het opschrijven. En als hij dat niet aan het doen is, luistert hij de meest recente hiphopreleases. Deze geboren en getogen Tilburger is al sinds het ontstaan van ALL CAPS (voorheen POW! WOW! Rotterdam) betrokken bij de organisatie en draait nergens zijn hand voor om; of het nou gaat om programma-onderdelen bedenken, persberichten schrijven, de social media verzorgen of een wandeltour langs de muurschilderingen lopen.

Email: bowie@all-caps.nl

Roos Geelhoed

Marketeer

Roos Geelhoed is online marketeer onder de naam Follow Fernweh waarmee ze sinds kort de freelancewereld mee aan het veroveren is. Op dit moment heeft ze zich vastgebeten in ALL CAPS festival zodat jij, je moeder en je oma weten wat er zich af gaat spelen tijdens het festival in september.

Email: roos@all-caps.nl