De officiële ALL CAPS hoodies droppen op dinsdag 6 september!

Oh, yes! Nieuwe naam, nog steeds géén gimmicks. Sterker nog; we gaan een level up dit jaar. Met deze frisse hoodie kom jij vanaf nu koude dagen door. Met een speciaal geborduurd logo in wit, op een zwarte trui, duurzaam vervaardigd uit gerecyclede stoffen.

Uiteraard wil je die fresh gear komen checken bij onze info & merch-stand. Die is van 6 september t/m 9 september te vinden in ons hoofdkwartier aan de Korte Stadionweg 103B. Je kunt op die dagen terecht tussen 13:00 en 19:00! En als je er dan toch bent, check je meteen het extra programma met o.a. video art door Jelmer Noordeman, de BIG BROBOT shop met collectibles uit Berlijn en de Dutch Graffiti Library-expositie.

In het weekend kun je onze merch vinden bij de speciale stand in het Mallegatpark. Op zaterdag 10 september zijn we te vinden bij RSCW Festival, tussen 13:00 en 19:00. Op zondag 11 september is het tijd voor ALL CAPS SUPER SUNDAY, de dag waarop de muurschilderingen onthuld worden en we een eigen afsluitende festivaldag presenteren in het park. Dan koop je de hoodies tussen 12:00 en 20:00!

We zien je volgende week in Feijenoord, right?