Dit is ons bomvolle programma voor ALL CAPS SUPER SUNDAY!

Zondag 11 september wordt omgedoopt tot ALL CAPS SUPER SUNDAY! Het Mallegatpark, het terrein rond de gaskoepels waarin ons Sculpture House huist, is dan het festivalhart van ALL CAPS. Tussen 12:00 en 20:00 zullen tal van activiteiten te doen zijn voor alle leeftijden tijdens deze afsluitende festivaldag. En de entree is net als andere jaren geheel gratis.

Denk daarbij aan een heuse blockjam party waarbij Franky Sticks (naast muralist ook DJ!) een heerlijke dj line-up presenteert met zijn Roll The Dice soundsystem. De line-up daarvoor is inmiddels bekend:

Dreamcastmoe (USA), Franky Sticks, Dubwill (Bali), Ezri, Kesia & Darryl Antunez
(13:00 – 20:00)

Terwijl jij danst, vertrekken er ook doorlopend fietstours (alle tours voor de zondag zijn inmiddels uitverkocht!), is er een food court inclusief bars, en wordt een nieuw live painting-onderdeel geïntroduceerd. Het canvas houden we nog even geheim, maar de line-up liegt er niet om: BASE23 (Duitsland), OLLIO (Zweden), Zepp van der Spek en Arno A (beiden NL). Uiteraard is ook de expositie EXPECT THE UNEXPECTED, met daarin werken van Simon Schrikker, Henny Overbeek en EGS te bezoeken in de gaskoepel.

Daarnaast is er voor de jongste bezoekers een speciaal kids-programma bij te wonen waarbij ze op een laagdrempelige manier kennis maken met de wereld van street art! Je eigen ALL CAPS-shirt of poster ontwerpen en drukken? Mesh Print Club nodigt je uit voor een zeefdruk-workshop met open inloop, tussen 13:00 en 17:00. Wandel naar de tafels en zij zorgen ervoor dat je alles krijgt om een unieke print mee naar huis te nemen! Behalve t-shirts dan, die zijn te koop of kun je zelf meenemen! Psst… vraag je ouders wel om een katoenen exemplaar om teleurstelling te voorkomen.

Dan is er ook nog de workshop Strike A Pose op het basketbalveld in het Mallegatpark. Laat jij je beste dansmove zien? Maak je een rennende beweging? Of…. In ieder geval maak je samen met illustratoren Lotte Prins en Tim Mulder een groot krijtkunstwerk van allerlei toffe houdingen. Je tekent elkaars silhouet en kleurt daarna die van jezelf in. Zo ontstaat er een wereld vol leven en kleur!

Uiteraard kun je ter plekke ook onze exclusieve nieuwe merchandise scoren, een drankje halen en heerlijk eten proeven terwijl je de goede sfeer opsnuift. We zien je daar!

Sla het Mallegatpark dan ook niet over tijdens je wandeling of fietstour door Feijenoord op onze finaledag. Tot 11 september! Volg ons op Instagram voor realtime ontwikkelingen.