Een extra gratis te bezoeken programma in ons hoofdkwartier!

We hebben diverse extra’s om je fietstour of wandeling mee uit te breiden, en dat allemaal op ons hoofdkwartier aan de Korte Stadionweg 103B! Te bezoeken van 6 t/m 9 september, tussen 12:00 en 19:00.

✔️JELMER NOORDEMAN: PROJECTIEKUNST

Naast dat hij in de mural line-up van 2022 zit, laat Jelmer Noordeman je ook zijn video-art zien in ons hoofdkwartier!

✔️BIG BROBOT ON TOUR – BER-RDM: TOYS, COLLECTIBLES, BOOKS & GIFTS

Berlijnse shop komt met speciale collector’s items voor de verzamelaar!

✔️ALL CAPS MERCHANDISE

Nieuwe naam, nieuwe merch. We gaan level up dit jaar…

✔️DUTCH GRAFFITI LIBRARY

Tijdens ALL CAPS zal Dutch Graffiti Library een tentoonstelling opzetten: About Graffiti Culture. De tentoonstelling toont beelden en objecten uit de graffiti cultuur van de 80’s en 90’s. De tentoonstelling laat zien dat graffiti de basis is van de street art beweging van vandaag de dag.

✔️CROSS COMIX X ALL CAPS

Cross Comix & ALL CAPS bundelen hun krachten. Als aanloop naar het Cross Comix festival op 23 en 24 september is er een artist in residence spot in het ALL CAPS hoofdkwartier. Als een voorproefje op Cross Comix, hét festival voor visual storytelling met als thema dit jaar ‘verhalen van de stad en daarbuiten’; tekenaars, illustratoren en comic artists reageren op hun omgeving en vertellen hun persoonlijk verhaal in beeld.

✔️INDOOR MURAL: Arno A.

Als een van Nederlands eerste graffiti kunstenaars in de jaren 80 kan de kunstenaar Arno A. bestempeld worden als één van de grondleggers van Nederlandse graffiti. Nu, dik veertig jaar later, werkt Arno nog steeds met regelmaat in de publieke ruimte maar doet hij in zijn atelier studies naar vorm en kleur die de traditionele letters overstijgen.

En als laatste: je kunt ook gewoon binnenstappen om ‘Goedemiddag!’ te zeggen tegen onze hardwerkende crew, om vervolgens je stickers, polaroids en boekjes met plattegrond erin op te halen! Da’s net als de andere activiteiten helemaal gratis. Cheers!