Heb jij je POW! WOW! paspoort al?

Vanaf vandaag zijn de kunstenaars die dit jaar tijdens POW! WOW! Rotterdam een muurschildering maken begonnen. Tot zondag 13 september staan zij op steigers, zwaaien ze met kwasten en spuitbussen, en doen ze er alles aan om de Afrikaanderwijk van nieuwe, spraakmakende publieke kunst te voorzien.

Wil jij niet alleen weten waar ze bezig, maar ook meer over wie het zijn? Dan biedt het POW! WOW! paspoort uitkomst. Dit gratis boekje bevat een plattegrond met de locaties van alle nieuwe muurschilderingen, en achtergrondinformatie over de makers ervan*. Exemplaren ervan zijn (zo lang de voorraad strekt) kosteloos op te halen bij één van de volgende ondernemers in de wijk:

Deze ondernemers zijn ook te herkennen aan de ‘POW! WOW! Rotterdam official partner’ stickers op hun raam of deur. Daarnaast kun je een exemplaar oppikken bij ons kantoor en pop-up merchandise winkel aan de Martinus Steijnstraat 12. Stap binnen voor het paspoort bij één van hen en begin aan jouw reis door POW! WOW! Rotterdam 2020!

*Let op: de annulering van Ox-Alien zijn schildering is helaas pas doorgekomen nadat dit boekje was gedrukt. Ox staat er dus wel in, maar zal tot onze grote spijt niet aan het schilderen zijn.