POW! WOW! Daily aflevering 3, met Helen Proctor & Pappas Pärlor


Elke dag biedt Rauwkost Collective je deze week een kijkje achter de schermen bij POW! WOW! Rotterdam. In ons dagelijkse journaal ‘POW! WOW! Daily’ wordt de sfeer gevangen in Feijenoord, terwijl de kunstenaars er bezig zijn met hun muurschilderingen.

Dit keer stappen we bij Helen Proctor in de hoogwerker, om haar te vragen naar waar haar typische en eigen stijl vandaankomt. Ze schildert altijd landschappen in stedelijke gebieden, met een goede reden. Nu de Australische zelf in Amsterdam woont, mist ze de natuur. Voor de mensen die opgroeien tussen betonnen gebouwen, schildert ze natuurlijke elementen. Zodat iedereen ervan kan genieten.

Ook nemen we een kijkje in het outdoor-atelier van Pappas Pärlor, die met zijn unieke kunstwerken al de hele week Feijenoord verfraait. We volgen hem als hij een beeltenis van internet-fenomeen Khaby Lame op een lift monteert en de mensen uit de wijk aan het lachen maakt. Het perfecte voorbeeld van hoe een hobby op een prachtige manier uit de hand kan lopen.

Check de derde episode van POW! WOW! Daily en kom vooral langs om al het moois zelf te ervaren!