POW! WOW! Daily aflevering 5, met Ola Kalnins, Engin Dogan, Roids & Andre HZS


Elke dag biedt Rauwkost Collective je deze week een kijkje achter de schermen bij POW! WOW! Rotterdam. In ons dagelijkse journaal ‘POW! WOW! Daily’ wordt de sfeer gevangen in Feijenoord, terwijl de kunstenaars er bezig zijn met hun muurschilderingen.

In de nieuwste aflevering van POW! WOW! Daily nemen we een kijkje bij Skateland. Op het pand zijn namelijk vier kunstenaars aan het werk, wat een internationale mengelmoes van stijlen, lijnenspel en technieken oplevert. Ola Kalnins uit Zweden, Andre HZS uit Nederland, Roids uit het Vereningd Koninkrijk en Engin Dogan uit Duitsland staan gebroedelijk naast elkaar op de hoogwerkers. Tussen het dollen door werken ze ook nog aan prachtige kunst. Zo proberen ze hun werken op elkaar aan te laten sluiten. En terwijl ze dat probeerden, voelden wij hen aan de tand.

Daarnaast ging Eddie Contento van Rauwkost ’s avonds ook langs bij De Jongens Van Hiernaast, die in het Hefpark een masterclass limonade maken gaven en er voordroegen uit eigen werk.

Everyday this week, Rawcost Collective offers you a behind-the-scenes look at POW WOW! Rotterdam. In our daily journal ‘POW! WOW! Daily’ we capture the atmosphere in Feijenoord, while the artists are busy with their murals.