POW! WOW! Daily aflevering 6, met HALFSTUDIO & Anna T-Iron


Elke dag biedt Rauwkost Collective je deze week een kijkje achter de schermen bij POW! WOW! Rotterdam. In ons dagelijkse journaal ‘POW! WOW! Daily’ wordt de sfeer gevangen in Feijenoord, terwijl de kunstenaars er bezig zijn met hun muurschilderingen.

In de aflevering van vandaag reizen we door de wijk Feijenoord om Emanuel Barreira te bezoeken, die de ene helft van Halfstudio is. Hij schildert op de meest zuidelijke hoek van de Oranjeboomstraat en maakt een muurschildering met het belangrijkste woord uit de geschiedenis van woorden: liefde. Vanwege de huidige tijd waarin we leven, vol van groeiende haat, zal hij doorgaan met het verspreiden van de liefde; helemaal van Portugal tot Rotterdam!

Aan de noordkant van de wijk is de Hamburgse kunstenares Anna T-Iron te vinden, een lange en hoge muur schilderend. “Your ego is not your amigo”, staat er. Met die boodschap wil ze de mensen eraan herinneren dat het leven makkelijk kan zijn als je dat wilt. Denk niet dat je het niveau moet bereiken dat andere mensen van je verwachten; ga gewoon met de stroom mee en wees jezelf. In je eigen tempo, met je eigen doelen.