POW! WOW! Daily aflevering 8, met de finaledag in beeld


In de laatste POW! WOW! Daily verhuizen we van Feijenoord naar de Afrikaanderwijk. Daar, in het Afrikaanderpark, vond ook dit jaar traditiegetrouw het speciale onderdeel VANS & CANS plaats. Diverse eigenaren stonden hun grote voertuigen, voornamelijk campers, ter beschikking voor een paint job. De bezoekers van het park mochten samen met de eigenaren kijken hoe de voertuigen veranderden in rijdende kunstwerken. Een realistische tijger, een geanimeerd dood konijn met haar vrienden of een handgeschilderde bus vol Italiaanse invloeden? Niets was te gek. Aan het eind ging iedereen met een lach én een nieuwe kleur op hun voertuig naar huis.

Ook waren er op de slotdag van POW! WOW! Rotterdam 2021 flink wat fietstours, stond de merch truck op het Afrikaanderplein en was er gelukkig de zon, die alle muurschilderingen van deze editie nóg een beetje mooier maakten. In twee wijken in Rotterdam-Zuid draaide alles om street art, en daar gaat ons hart sneller van kloppen. De afsluitende speech was voor curator Daniël, die daarmee een afterparty inluidde die bij zowel de kunstenaars als het team goed in de smaak viel; letterlijk, want er was heerlijk eten en een blikje gerstenat, maar ook markers en spray cans.

Thanks aan het hele team, alle kunstenaars en bezoekers en de wijk Feijenoord voor de gastvrijheid. We zien elkaar in 2022. Wij kunnen nu al niet wachten.