POW! WOW! Rotterdam voegt 55X5 exposities toe aan het programma

Van 6 tot en met 13 september keert street art-festival POW! WOW! Rotterdam terug in de Afrikaanderwijk. Naast maar liefst vijftien schilderingen in de buitenruimte is nieuw dit jaar de 55X5 pop-up expositie. Daarvoor krijgen vijf kunstenaars vijf dagen de tijd en 55 spuitbussen met verf; verder is er carte blanche. Met ieder een vertrek in een leegstaand pand mogen ze doen wat ze willen. Vandaag maakt de organisatie de line-up van dit nieuwe onderdeel bekend.

Het is voor de organisatie dus ook een verrassing wat de kunstenaars in de leegstaande panden aan de Pretorialaan gaan doen. Ze zijn geselecteerd op stijl, diversiteit en het vermogen om in korte tijd een eigen expo te organiseren. De deelnemende kunstenaars zijn: Ard Doko, Ruben Topia, Daniel Grita, Micha de Bie, Otner, Jelmer Konjo en Noel Deelen.


Reserveren voor de speciale exposities kan nu via deze site maar wees snel! Wegens de maatregelen omtrent het coronavirus zijn de plekken gelimiteerd. Er worden niet meer dan zes mensen tegelijkertijd toegestaan, en reserveren kan per half uur. Gedurende de week van 6 t/m 11 september kun je een half uur in de avond reserveren, en in het weekend van 12 en 13 september kun je ook in de ochtend en middag reserveren. Wees op tijd en mis het niet!