WEAR: dump je sneakers bij ons en help de afvalberg te verkleinen!

Het Rotterdamse WEAR werkt aan een inclusieve arbeidsmarkt en het verkleinen van de fashion afvalberg door sneaker cleaning en tweedehands sneaker verkoop. Daar werken we graag aan mee, dus hebben we bij onze pop-up shop en info point in het Hefpark een speciale container geplaatst die door kunstenaar Bijdevleet is gepaint. “So Fresh & So Clean”, valt erop te lezen, naar de klassieker van OutKast.

In de container kun jij tussen 5 en 12 september je oude sneakers dumpen, zodat WEAR kan kijken of ze nog een nieuw leven beschonken zijn. Zo werk je mee aan het verkleinen van de afvalberg!

Door jouw sneakers een langer leven te geven draag je bij aan een duurzame productieketen. Langer gebruik betekent namelijk dat je minder snel een nieuw paar sneakers hoeft te kopen en hoeft er dus minder geproduceerd te worden. Door de WEARED collectie sneakers te verkopen geef je bovendien een paar sneakers een tweede kans. De WEARED sneakers zijn volledig gecleaned door de WEAR masters en klaar voor een nieuw leven aan jouw voeten.

Meer info: wear-store.nl