Afzegging ‘I AM EELCO’

Tot onze grote spijt, zijn wij helaas gedwongen aan te kondigen dat I AM EELCO zijn deelname aan POW! WOW! Rotterdam afgelast is.

I AM EELCO werd, net als de andere artiesten die muurschilderingen verzorgen, afgelopen juli op de hoogte gebracht van de muur die we voor hem gereserveerd hadden. Afgelopen vrijdag besloot hij deze te gaan bekijken, en kwam tot de conclusie dat deze specifieke muur ongeschikt was voor zijn kunst, en hij deze niet zou gaan beschilderen. Met nog maar een paar dagen te gaan tot het festival, was dit een enorme organisatorische tegenslag voor ons, maar aangezien Eelco een immens getalenteerd kunstenaar is, wilden we hem graag aan boord houden.

Helaas weigerde Eelco verdere gesprekken met ons aan te gaan, zonder de garantie dat wij een andere muur voor hem zouden regelen. Deze garantie konden we hem vanwege de korte tijdspanne niet geven. Met nog maar enkele dagen te gaan, hadden we daarom geen andere keus dan de door Eelco geweigerde muur aan een andere kunstenaar toe te wijzen.

Tot onze grote verbazing herinnert Eelco zich deze gang van zaken totaal anders, wat blijkt uit zijn recente commentaar op social media. Wij herkennen ons niet in zijn visie, en kunnen hem overduidelijk niet langer een plek op het festival bieden, maar wensen hem alle succes in zijn toekomstige ondernemingen.