Laatste wijzigingen en praktische info

Time table en festival-plattegrond

We hebben op het laatste moment wat veranderingen gehad in de line-up, en ook in ons tijdschema. We raden je aan om op onze website de laatste versie te raadplegen. Er is ook een plattegrond beschikbaar waarop je de locaties van alle nieuwe kunst zelf kunt checken.

Click to download
Klik om te vergoten/downloaden

Plan je route naar het festival

Openbaar vervoer (aanbevolen!)
We raden je met klem aan om naar POW! WOW! Rotterdam te komen met het openbaar vervoer, omdat ons festivalterrein vlakbij metrostation Marconiplein ligt. Als je per tram, bus of metro reist is dit dan ook je eindhalte. Vanaf Rotterdam Centraal Station is het makkelijk reizen naar deze stop: pak bijvoorbeeld metro naar Beurs (slechts twee stops) en stap daar over op lijn A, B of C (richting Schiedam of De Akkers). De vijfde stop is station Marconiplein. Vanaf daar is het festival perfect te voet te bereiken. Binnen een paar minuten ben je bij alle festiviteiten. Plan je trip zorgvuldig via de website van 9292, die je de meest actuele informatie geeft over het openbaar vervoer in Nederland.

Auto
Als je toch besluit om met de auto te komen, zijn er beperkte parkeermogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld in de Bigshops parkeergarage terecht, die pal tegenover het festivalterrein ligt. Het adres is Vierhavenstraat 77. Let op: je kunt maar uitrijden tot 20:30 (zaterdag) of 18:30 (zondag). Daarbuiten zijn er beperkte mogelijkheden in het gebied.

Fiets
Als je in de buurt woont, raden we je aan om lekker met de fiets te komen! Kun je ook nog eens op je eigen tweewieler meedoen aan de speciale fietstours die we organiseren langs de nieuwe kunst! We hebben ook een aantal gratis huurfietsen beschikbaar, maar daarvoor geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt. Hopelijk zien we elkaar dit weekend tijdens POW! WOW! Rotterdam!