Voeding voor de geest én voor de maag

Een festival zonder foodtrucks is anno 2019 geen festival meer te noemen, dus doen we als POW! WOW! Rotterdam vrolijk mee. Zondag 15 september zijn deze ondernemers te vinden op ons food court aan de zijkant van het Afrikaanderplein. Wees welkom voor een lekkere frietjes, heerlijke koffie, of vers ijs.

IJsbaron van Bokhoven

Zestien jaar geleden stonden vele mensen op de Delftse Boterbrug in de rij om te bedenken welk ijsje ze zouden kiezen. In 2003 stopten broers Dick en Cees van Bokhoven met ijs maken en werd het pand verkocht. Maar niet langer getreurd; zoon Wiert brengt ze terug in zijn nieuwe ijskar, waarmee hij door Rotterdam en Delft rijdt. En ja, die vind je gewoon bij ons op het terrein!

Ketelbinkie Koffie

“De smaak van Rotterdam”, valt er in koeienletters te lezen op de website van Ketelbinkie Rotterdam. Steven Tacq is al 15 jaar iedere dag op zoek naar de beste en lekkerste koffie. Hij is een echte Rotterdamse harde werker met een enorme passie voor koffie en thee. Zijn missie is: inspireren, mensen laten genieten en kennis delen. Dit is er eentje die je moet proeven!

Sawasdee Thai Food

Als je zin hebt in food van Thaise makelij, zit je goed bij Sawasdee. Garnalen? Check. Kiploempia’s? Check! Glutenvrije noedels? Ja, hoor. Na meer dan acht jaar ervaring in Thaise restaurants, begonnen ze vanuit hun foodtruck te verkopen. Ze stonden zelfs in de top-10 van 24 Kitchen’s Best Foodtruck Awards 2018. Je kan komen proeven waarom!

Wood Pizza

Wood Pizza & Grill maakt handgedraaide, hout gestookte ovenpizza’s en klassieke American style BBQ-gerechten van de houtskoolgrill geserveerd vanuit unieke trucks en trailers. Op POW! WOW! komen zij houtoven-pizza’s serveren vanuit hun nieuwste pizza trailer. Laat het smaken!

Minnies

En voor de mensen die mindere waaghalzen zijn wat de festivalkeuken betreft, is er natuurlijk ook gewoon friet. Of patat, zoals ze vaker in Rotterdam zeggen. Maar dan wel hele lekkere. Minnies geeft je die crispyness. Dus als je zin hebt in het enige andere goudgele lekkers dat er verkrijgbaar is buiten het gerstenat aan de bar, moet je hier zijn!

Eet smakelijk!