Wij presenteren: de POW! WOW! Food Court!

Als je de hele dag langs prachtige muurschilderingen struint, en meedoet aan de talloze activiteiten tijdens POW! WOW! Rotterdam, is het niet vreemd wanneer je dorst of trek krijgt. Om de inwendige mens op festival ook te verzorgen, hebben we daarom een food court voor je klaar staan je vingers bij af te likken. Deze culinaire hoogvliegers stellen zich graag even aan je voor!

Ketelbinkie

Naast Foodtrucker zijn wij bovenal koffiebrander. Onder de naam Ketelbinkie Koffie importeren, branden, verpakken en verkopen we koffie en bereiden dit met ons team van 20 barista’s op locatie. Ambacht maar ook beleving staat bij ons centraal en de lach op het gezicht van de gast is ons doel.
Naast onze warme dranken bieden wij ook ijskoffies die we naar eigen receptuur hebben ontwikkeld. Dit is een enorme hit tijdens de warme dagen. Wat betreft ons zoete aanbod bakken wij verse (stroop)wafels, en hebben we diverse smaken koek en brownies.

Wood Pizza & Grill

Wood Pizza & Grill maakt handgedraaide, hout gestookte ovenpizza’s en klassieke American style BBQ-gerechten van de houtskoolgrill geserveerd vanuit unieke trucks en trailers. Op POW! WOW! komen zij houtoven pizza’s serveren vanuit hun nieuwste pizza trailer. Laat het smaken!

Bubu crêpes

Ons bedrijf is uit liefde voor zowel crêpes als onze hond Bubu (een Engelse Bulldog) ontstaan. In 2012 hebben we op de Leidse markt de eerste Bubu crêpes gebakken. Omdat onze crêpes zo lekker zijn, zijn we elk jaar populairder, groter en mooier geworden. Sinds 2017 hebben wij twee Citroën HY’s uit 1952 en 1956 en een Piaggio uit 1980 als foodtruck uitgerust. Dankzij onze hemels lekkere crêpes en prachtige foodtrucks hebben we in 2017 the European Street Food Awards gewonnen.

Sawasdee Thai

Na meer dan 8 jaar ervaring in meerdere Thaise restaurants in Rotterdam, serveren wij met ons eigen concept de authentieke thaise keuken vanuit onze Foodtruck. Ook verzorgen wij daarbij Catering opdrachten. Momenteel gaan wij de foodtruckfestivals af door heel het land, en dit jaar bereikten we bovendien top 10 bij 24 Kitchen’s  Beste Foodtruck Awards 2018!

Brouwerij Noordt

De bieren van Brouwerij Noordt hebben een herkenbare stijl. Doordrinkbaar, maar niet zonder smaak, met een duidelijk profiel dat altijd de grondstoffen laat spreken. Wij gebruiken zo min mogelijk kruiden of toevoegingen maar schuwen het experiment niet.
Tijdens POW! WOW! Rotterdam schenken wij de Noordtsingle; een vol bier met mooie frisse tonen van hop limoenschil en mout. Zeer dorstlessend! Daarnaast belooft ons Zomerbier een mooie aanvulling op het weekendzonnetje te worden.

Beide bieren zijn te krijgen aan de bar in het HAKA-gebouw waar de PART1 expositie plaatsvindt, pal naast het centrale festivalterrein op de Keilewerf.