VANS N CANS

Ook tijdens POW! WOW! Rotterdam 2021 op zondag 12 september worden er weer voertuigen beschilderd door een selectie kunstenaars uit binnen uit buitenland. Na drie succesvolle edities van de 20 VANS 30 CANS expositie gaan we het dit keer alleen een ietsje anders doen. Welkom bij VANS & CANS!

Vele prachtige busjes en campers reden er na de eerste drie edities van ons terrein af. Zoveel inmiddels, dat er vorig jaar een hele aanvullende expositie op het festival te vinden was, met voertuigen van deelnemers uit voorgaande jaren. Daar kijken we met plezier en trots op terug, maar we gaan niet op onze lauweren rusten. Om de kunstenaars en onszelf uit te blijven dagen, zijn we dit jaar op zoek gegaan naar de meest bijzondere voertuigen om te beschilderen!

Tijdens de slotdag van POW! WOW! Rotterdam op 12 september zullen er weer voertuigen beschilderd worden door een internationale selectie van kunstenaars! Om onszelf en de artiesten uit te blijven dagen, zijn we op zoek gegaan naar de meest bijzondere voertuigen om te beschilderen!

De VANS & CANS live painting-expositie is te vinden op het Afrikaanderplein. Niet in het park zoals gebruikelijk, maar op het betonnen zijgedeelte van het plein. Het wordt een doorstroom-evenement.

LINEUP:
Floes
Tinstwin
Reinier Landwehr
Bez85
Nicky Nahafahik
Doodkonijn
Tuig Oma
Munir de Vries
Dodici
Mondé

UPDATE: De inschrijvingen zijn inmiddels gesloten. We hebben een selectie mooie voertuigen klaar staan. Tot in september!