WELKOM OP POW! WOW! ROTTERDAM 2021!

POW! WOW! is het grootste internationale muurschilderingenfestival. Het is begonnen in 2011 op Hawaï, waarna het uitbreidde naar 17 verschillende plekken over heel de wereld. In 2018 vond de eerste editie van POW! WOW! Rotterdam plaats in het M4H gebied, ook bekend als het Merwe-Vierhavengebied. Een jaar later vond de tweede editie van het festival plaats in de Afrikaanderwijk, waar we ook het jaar erop welkom waren. 

Onze muurschilderingen vind je dit keer een stukje verderop, in de wijk Feijenoord. Neem je fiets mee (neem van ons aan, het is te ver om allemaal te lopen) en ga langs bij onder meer Skateland, het Hefpark en station Rotterdam Zuid en laat je verwonderen door wat onze kunstenaars er van 5 tot 12 september creeëren! En dit ‘paspoort’ is je gratis gids naar dit alles! Hierin vind je achtergrondinformatie over de makers ervan, en een voorbeeld van hun stijl. De daadwerkelijke schilderingen die ze hier maken, vind je bij het genoteerde adres. In het midden van dit boekje staat bovendien een plattegrond met alle locaties.

Daarnaast vind je op zondag 12 september op het Afrikaanderplein opnieuw VANS & CANS, het evenement waarbij talloze bijzondere voertuigen live gepaint worden door kunstenaars uit binnen- en buitenland. En in de gaskoepels van de voormalige gasfabriek aan het Mallegatpark vind je van 5 tot 12 september het Sculpture House, een spannende sculpturen-installatie gecureerd door Onno Poiesz, met werken van Simon Schrikker, Reinier Landwehr, Wouter van der Giessen, Niels Post en Nase Pop.